Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, στο πλαίσιο της προσπάθειας συλλογής υλικού, φαρμακευτικού υλικού, ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων (κουβέρτες), παιδικών τροφών και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης, έχει συλλέξει χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών έναν σημαντικό αριθμό των παραπάνω ειδών, με σκοπό την προώθησή τους τόσο στο εκθεσιακό κέντρο Νέας Καρβάλης όσο και στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

Σκοπός της προσπάθειας, η οποία συνεχίζεται, είναι η ανακούφιση και η κάλυψη βασικών αναγκών των φιλοξενουμένων προσφύγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2513 503265, 2513 503362.

Η ΕΛΜΕ Καβάλας καλεί τους συλλόγους διδασκόντων και τους μαθητές να συνεχίσουν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους Σύρους πρόσφυγες, συγκεντρώνοντας υλικά απαραίτητα για την επιβίωσή τους, όπως ξηρούς καρπούς, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, σερβιέτες, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα και αδιάβροχα.

Η ΕΛΜΕ Καβάλας θα διαθέσει για τον σκοπό αυτόν το ποσό των 500 ευρώ και επίσης θα διατεθεί και θα μοιραστεί τουλάχιστον το ίδιο ποσό, ανάλογα με τις ανάγκες, σε μαθητές των σχολείων της Καβάλας που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Δράμας προσπαθεί να συλλέξει πρώτες βοήθειες για τους μετανάστες. Καλεί τα μέλη του, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν στη συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης που γίνεται στο γραφείο του συλλόγου, στο Διοικητήριο Δράμας, τις πρωινές ώρες από Δευτέρα έως Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ert4refugees.ert.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης