Υπερβολικές χρεώσεις στο πενταψήφιο νούμερο 11770 εξυπηρέτησης της ΔΕΗ καταγγέλλουν στο zougla.gr, δεκάδες καταναλωτές.

Όπως σημειώνει αναγνώστης της ιστοσελίδας που κάλεσε στον πενταψήφιο αριθμό, χρεώθηκε με 11,30 ευρώ για αναμονή μισής ώρας και χωρίς να κατορθώσει να διευθετήσει το πρόβλημα που είχε με την εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρέωση από τους παρόχους τηλεφωνίας έχει οριστεί στο ένα ευρώ ανα τρίλεπτο.

Ωστόσο, η ΔΕΗ με αφορμή τις ουρές που σχηματίστηκαν σήμερα στο κατάστημα της οδού Αριστείδου στην Αθήνα, επισημαίνει ότι έχει ξεκινήσει την επικοινωνία με τους μεγάλους επικοινωνιακούς παρόχους προκειμένου να πετύχει τη μείωση των χρεώσεων στους συνδρομητές τους, οι οποίοι καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 11770. Ήδη, έχει συμφωνήσει με τη Wind, η οποία προχώρησε τα τελευταία 24ωρα σε μείωση της χρέωσης κατά 47% για τις κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο προς το πενταψήφιο νούμερο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, οι υπάλληλοι των καταστημάτων σε όλη την επικράτεια κατέγραψαν τα στοιχεία 1000 και πλέον πελατών, ώστε να εξυπηρετηθούν από το τηλεφωνικό κέντρο 11770 και να αποφύγουν έτσι την παραμονή στις ουρές στα υποκαταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΔΕΗ συστήνει στους καταναλωτές, προκειμένου να αποφύγουν τον όποιο συνωστισμό, να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσα από το site της ΔΕΗ www.dei.gr και από το τηλεφωνικό κέντρο 11770, του οποίου το ωράριο έχει αυξηθεί και πλέον καλύπτει όλο σχεδόν το εύρος συναλλαγών (πληρωμές, νέα συμβόλαια, αλλαγή στοιχείων, διακανονισμοί κλπ).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης