Στην καταγγελία ότι ένας οδηγός ταξί αποπειράθηκε να τη βιάσει στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε μία νεαρή κοπέλα.

Με ανάρτησή της στο Facebook η κοπέλα ισχυρίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας στις 12 το βράδυ «πήγε να πάρει ταξί από την πλατεία Εξαρχειών, όπου ένας ταξιτζής την είδε και την ακολούθησε ως τη Στουρνάρη, όπου και μπήκε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η ίδια, «στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνισή μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κ.λπ.».

«Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει» αναφέρει εξιστορώντας τα όσα εφιαλτικά έζησε.

Πώς κατάφερε να σωθεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το πώς κατάφερε να σωθεί είπε: «Φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει, ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

Η κοπέλα περιγράφει τον οδηγό ταξί ως εξής: «Όχι πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα, ηλικία γύρω στα 40+».

Τέλος αναφέρει: «Δεν κατάφερα να πάρω άλλα στοιχεία όπως τις πινακίδες», αφού, όπως εξηγεί στα σχόλια της ανάρτησής της, πρωταρχικός της στόχος όταν βγήκε από το ταξί ήταν να τρέξει να απομακρυνθεί για να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού. Μάλιστα από την αναλυτική περιγραφή της κοπέλας ευελπιστούν ότι σύντομα θα φτάσουν στα ίχνη του.

Η καταγγελία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης