Καταγγελία Γεωργιανού πως βασανίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν - Τι απαντά η αστυνομία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 18:38
Καταγγελία Γεωργιανού πως βασανίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν - Τι απαντά η αστυνομία

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”», καταγγέλλει Γεωργιανός στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV), σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου.

Μιλώντας από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, δήλωσε, όπως μεταδίδεται στο διαδίκτυο: «Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά».

Μερικές ώρες αργότερα, αφού κυκλοφόρησε η καταγγελία στο διαδίκτυο, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σχετικά με καταγγελία αλλοδαπού κρατουμένου, που αναπαράγεται σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι:

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 21:48