Zougla newsroom

Την Iδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με την επωνυμία GIONIK IKE, για τη μη εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 4.538,03 ευρώ νομιμοτόκως και των δικαστικών εξόδων στα οποία ο ίδιος υποβλήθηκε, καταγγέλλει ο Γεώργιος Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης εκτυπωτικής-γραφιστικής εταιρίας στην Αμαλιάδα Πύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, τον Αύγουστο του 2019, δέχθηκε παραγγελία από την εν λόγω εταιρία, προκειμένου να προχωρήσει σε εκτυπώσεις υλικού για τις συναυλίες που θα έδινε ο μουσικοσυνθέτης  Σταμάτης Κραουνάκης το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην Κυλλήνη, τη Ζάκυνθο και την Λαμία.  

Αφού ετοίμασε όσα ζητήθηκαν και απέστειλε το υλικό όπου του ζητήθηκε, όπως φαίνεται και από την ανταλλαγή μέιλ τα οποία επισυνάπτονται ακολούθως, δεν εξοφλήθηκε το συμφωνηθέν εξ αρχής ποσό για την εργασία του, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις του στην εταιρία.  

Έτσι, ένα χρόνο μετά, κινήθηκε δικαστικώς εναντίον της εταιρίας και δικαιώθηκε τελεσιδίκως για τις οικονομικές του απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχει πληρωθεί τα επιδικασθέντα χρήματα και όπως καταγγέλλει δεν κατάφερε να τα εισπράξει ούτε από τις τράπεζες που διατηρεί λογαριασμούς η εταιρία, αφού το λογιστικό υπόλοιπο ήταν ελάχιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδού τι καταγγέλλει ο Γεώργιος Ζαφειρόπουλος

 

Ακολουθούν τα e-mail, που ανταλλάχθηκαν ανάμεσα στον κ. Ζαφειρόπουλο και την εκπρόσωπο της εταιρίας με τις παραγγελίες για τις συναυλίες του κ. Κραουνάκη.

 

Η παραγγελία για τις τρεις συναυλίες

 

Δύο ακόμη μέιλ ανάμεσα στον καταγγέλλοντα και την υπεύθυνη της εταιρίας

 

 

 

Τα στοιχεία που εστάλησαν στον Γ. Ζαφειρόπουλο για το κόψιμο του τιμολογίου

Ένα ακόμη e-mail για το υλικό της συναυλίας στη Λαμία

Ακολούθως η δικαστική απόφαση Διαβάστε την δικαστική απόφαση εδώ που δικαιώνει τον Γεώργιο Ζαφειρόπουλο, αλλά και το έγγραφο προς τις τράπεζες προκειμένου να εισπράξει μέσω των λογαριασμών της εταιρίας τα επιδικασθέντα χρήματα.

Τι απαντάει ο Σταμάτης Κραουνάκης

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση της ανωτέρω καταγγελίας, επικοινώνησε με τη «Ζούγκλα», ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, διευκρινίζοντας ότι η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται όλα τα χρόνια για την παραγωγή του υλικού που αφορά τις συναυλίες που δίνει σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία που εμφανίζεται στην σφραγίδα, την οποία παρουσιάζει ο καταγγέλλων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης