Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος για κατάληψη, παρεμπόδιση εκλογικής διαδικασίας, βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, κλοπή καρτών συνέδρων και οικονομικής ζημίας στην Ομοσπονδία, έπειτα από την ένταση που επικράτησε το πρωί ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΜΕ και στα μέλη της ΟΙΥΕ.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες του 38ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας βρίσκονται «στον αέρα» με τις διαδικασίες να έχουν διακοπεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων κατήγγειλε «εργοδότες μαζί με τους μπράβους τους και φουσκωτούς στο συνέδριο της ΟΙΥΕ» και ανέφερε πως παρά την προσπάθεια της ΔΑΣ να γίνει συνέδριο συνέβησαν τα εξής :

1. Το Ξενοδοχείο Novotel έχει γεμίσει με μπράβους, “φουσκωτούς” από εταιρείες security, φρουροί των εργοδοτών που παρουσιάζονται ως συνδικαλιστές

2. Εξαφάνισαν τις κάρτες των αντιπροσώπων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Οι εργοδότες- συνδικαλιστές σε κεντρική συνεννόηση με την μεγαλοεργοδοσία των supermarket, των εφοπλιστών, προσπαθούν να κάνουν ένα συνέδριο για να εκλεγούν οι ίδιοι στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Η ΔΑΣ κατήγγειλε επίσης ότι μέσα στο χώρο του συνεδρίου υπήρχαν «μπράβοι – κουμπουροφόροι, με γκλομπς και όπλα» και επισήμανε πως οι «δυνάμεις της ΔΑΣ και τα συνδικάτα που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Ξενοδοχείο δε θα ανεχτούν αυτή τη κατάσταση»…

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης