Με την παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» θα μπορούσε να περιγραφεί η περιπέτεια που βίωσε σήμερα ένας συμπολίτης μας ενώ πήγαινε στην εργασία του.

Ο Νίκος Ε., κάτοικος Αθηνών, επικοινώνησε με το zougla.gr προκειμένου να καταγγείλει την άσχημη συμπεριφορά ενός οδηγού ταξί, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο καταγγέλλων, διέθετε και… αστυνομική ταυτότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο Νίκος Ε. περιγράφει: «Καθώς ήμουν στο Χαλάνδρι γύρω στις 10:50 το πρωί και πήγαινα στην εργασία μου ήταν ένα ταξί παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο. Εγώ ήμουν στη δεξιά λωρίδα στον κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, στη διασταύρωση με την Εθνικής Αντιστάσεως.

»Στο σημείο βρισκόταν ένα ταξί παρκαρισμένο μισό στον δρόμο, μισό στο πεζοδρόμιο, και, ενώ ήμουν στη δεξιά λωρίδα και πέρασα κανονικά με πράσινο πηγαίνοντας στον δρόμο μου, ξαφνικά ο οδηγός κατεβάζει το ταξί από το πεζοδρόμιο χωρίς να δει τίποτα ενώ παράλληλα μίλαγε στο τηλέφωνο. Τον προσπερνώ για να μην τρακάρουμε και τον βλέπω να μου κορνάρει και να μου κάνει χειρονομίες. Κόβω ταχύτητα, έρχεται δίπλα μου και αρχίζει να μου λέει ότι έκανα προσπέραση από δεξιά. Του λέω “εσύ ήσουν δεξιά και μίλαγες στο τηλέφωνο και κάνεις και χειρονομίες”. Μου λέει “πάμε τώρα στην τροχαία να τους πω ότι δεν φόραγες ζώνη” και μου βγάζει μία ταυτότητα κοκάλινη μέσα από το τζάκετ. Δεν μπορούσαν να δω τι γράφει πάνω, αλλά ήταν μπλε πλαστικοποιημένη και έμοιαζε με αστυνομική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης