Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροδιακινητή στο Ζαγκλιβέρι από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν όταν αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν κοντά στο Ζαγκλιβέρι στην κοινότητα του Δήμου Λαγκαδά, 47 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, κίνησε τις υποψίες σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Οι τελευταίοι έκαναν σήμα για έλεγχο, όμως το όχημα ανέπτυξε αμέσως ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με το όχημα να εκτρέπεται της πορείας του και να σταματάει οριακά προτού καταλήξει σε ρέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr, στο όχημα επέβαιναν έξι άτομα με καταγωγή από την Αφρική μαζί με ένα ακόμα άτομο από τη Συρία, που τους διακινούσε παράνομα στην Ελλάδα.

Λίγα λεπτά μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες από την Αθήνα με χώρα προέλευσης τη Βουλγαρία, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν τρία άτομα τα οποία επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για περιπετειώδη καταδίωξη του διακινητή, καθώς ο τελευταίος, ο οποίος μάλιστα οδηγούσε το όχημα με ένα χέρι (κομμένα δάχτυλα), κατάφερε αφενός να ξεφύγει για λίγα λεπτά από το όχημα και αφετέρου να «ορμήσει» σε ρέμα της περιοχής προκειμένου να αποφύγει της σύλληψης.

Με αστραπιαίες ενέργειες οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατόρθωσαν να συλλάβουν τους τρεις διαφυγόντες και να τους οδηγήσουν με χειροπέδες στο περιπολικό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του securitynews.gr

Πηγή: securitynews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης