Περιπετειώδης καταδίωξη λαθροκυνηγών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ Γαλιάς και Ζαρού κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών του 2ου Κυνηγετικού Συλλόγου Μοιρών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό όμως τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εχθές 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 22.30 μ.μ.σε περιπολία του Συλλόγου μας στην Περιοχή μεταξύ της Γαλιας – Ζαρού του Δήμου Φαίστου διενεργείτο παράνομη θήρα με χρήση προβολέα και οχήματος. 
Οι δράστες έγιναν Αντιληπτοί από τον Ιδιωτικό Θηροφύλακα και τα Μέλη του Συλλόγου. Σε κάποιο σημείο προσπάθησαν να εγκλωβίσουν το όχημα που Λαθροκυνηγουσε. Έγινε καταδίωξη και οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό στην διάρκεια αυτή ο Ιδιωτικός Θηροφύλακας αντιλήφθηκε ότι από το όχημα πετάχτηκαν αντικείμενα.

Συνεχίστηκε η καταδίωξη αλλά κατάφεραν και διέφυγαν. Έπειτα επέστρεψαν στο σημείο όπου πετάχτηκαν τα αντικείμενα και εκεί εντοπίστηκε ένα τσουβάλι το οποίο μέσα περιείχε δύο Λαγούς και ένα Προβολέα. Στην συνέχεια μετέβησαν στο Α.Τ. Φαιστού όπου παραδόθηκαν τα Θηράματα και ο Προβολέας και συντάχθηκε δικογραφία.

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης