Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται ένα βίντεο το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και έχει καταγράψει μια κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη σπείρα, σύμφωνα με το υλικό το οποίο έχει καταγραφεί, αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να  υπάρχουν και υποστηρικτικά, τσιλιαδόροι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως οι δράστες «χτυπούν» τον στόχο τους με γρήγορες κινήσεις ακριβείας, ενώ χρησιμοποιούν  δύο αυτοκίνητα. Το ένα όχημα για την διαφυγή τους, ενώ το άλλο για να εισέλθουν στον χώρο τον οποίο έχουν βάλει στόχο να ληστέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω βίντεο, έχει καταγραφεί από δύο διαφορετικές κάμερες η δράση των συγκεκριμένων ατόμων σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας και κινητών επί της οδού Σοφοκλέους. Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής, το πρώτο όχημα μέσα στο οποίο βρίσκονται τρία άτομα, σταθμεύει έξω ακριβώς από το κατάστημα – στόχο. Στη συνέχεια ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί ο τέταρτος δράστης, με την όπισθεν γκρεμίζει μια καγκελόπορτα και χτυπά τα ρολά ασφαλείας του καταστήματος, προκειμένου οι άλλοι τρεις να εισέλθουν εντός , κάτι το οποίο καταφέρνουν.

 

Κατά τη διάρκεια μάλιστα  που βρίσκονται μέσα στον χώρο, ο ένας από τους τέσσερις προσέχει την περιοχή ενώ φαίνεται με νόημα να συνομιλεί με κάποιον ακόμα, πιθανόν τσιλιαδόρο.

Αρπάζουν γρήγορα ότι μπορούν και εισέρχονται στο όχημα διαφυγής, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν προκειμένου να εισέλθουν στο κατάστημα.

Έπειτα από λίγα λεπτά στο σημείο φθάνει και ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας προκειμένου να επιληφθεί του περιστατικού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης