Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπως ανέφερε σε tweet η Πυροσβεστική.

Η σορός αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στη 43χρονη φαρμακοποιό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή (18/09), όταν η κακοκαιρία «Ιανός» έπληξε την Καρδίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε βρεθεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έκαναν λόγο για τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον Δήμο Μουζακίου στην Καρδίτσα από τις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

Ενώ, σύμφωνα με το τοπικό site TV10.gr, στις 12:30 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης, τα σωστικά συνεργεία φέρεται να βρήκαν γυναικεία σορό μέσα στις λάσπες στην περιοχή μετά τη Μαγουλίτσα, προς Λαζαρίνα.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο από τη θεομηνία στην ΚαρδίτσαΝωρίτερα το μεσημέρι, δεν είχε γίνει αναγνώριση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, ωστόσο, με βάση το γεγονός πως δεν έχει δηλωθεί κάποια άλλη εξαφάνιση, θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως επρόκειτο για τη 43χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλησαν φωτογραφίες της γυναίκας στους οικείους της προκειμένου να γίνει και επίσημα η αναγνώρισή της.

Το συγκινητικό ευχαριστώ της οικογενειάς της

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, η οικογένεια της 43χρονης, απηύθυνε μέσω ανακοίνωσης, έκκληση σε βοήθεια, αλλά και ένα συγκινητικό ευχαριστώ στα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούσαν με αυταπάρνηση όλες αυτές τις ημέρες, για την ανεύρεσή της «μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Μουζάκι, Καρδίτσας 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση. Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς. Ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της οικογένειας της Ευδοκίας Πλακιά, αγνοούμενης από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Μουζάκι, Καρδίτσας».

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης