Η φωτογραφία που δείχνει την κατάρρευση τμήματος από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου λόγω των έντονων φαινομένων που επικράτησαν χθες στην περιοχή, προβάλλει και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Υπενθυμίζεται ότι, χθες, Παρασκευή, μετά από εντολή του Προέδρου ΕΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη αποφασίστηκε η εκκένωση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου για την ασφάλεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού το οποίο μεταφέρθηκε στη Μαθητική Εστία Μουζακίου όπου και θα αντιμετωπίζονται μόνο τα έκτακτα περιστατικά.

Επίσης, από την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, από χθες Παρασκευή, κατέρρευσε η γέφυρα του Πευκόφυτου ενώ έπεσε και κολόνα της ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περιοχή Μουζάκι δημιουργήθηκε χείμαρρος από την πολλή βροχή που έριξε χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ενώ οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με τεράστιες καταστροφές που άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι χθες στην Καρδίτσα σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Συγκεκριμένα, στην Καρδίτσα έριξε 188 χιλιοστά βροχής και στο Μουζάκι Καρδίτσας, 158 χιλιοστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε το χείμαρρο που δημιουργήθηκε από την έντονη βροχόπτωση:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης