Κανονικά σήμερα τα μαθήματα στη Νομική

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, 08:17
Κανονικά σήμερα τα μαθήματα στη Νομική
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα μαθήματα στο κεντρικό κτήριο της Νομικής, όπως ανακοίνωσαν οι Κοσμητείες της Νομικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το κτήριο της Νομικής έμεινε την Πέμπτη κλειστό, ενώ συνεργεία καθαρισμού ανέλαβαν τις εργασίες αποκατάστασης των χώρων που είχαν υποστεί βανδαλισμούς κατά τη διάρκεια της κατάληψης από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι ζητούσαν -μεταξύ άλλων- την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.

Οι καταληψίες αποχώρησαν από τη σχολή την Τετάρτη, έπειτα από κατάληψη περίπου μίας εβδομάδας, χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.

Στην επιθεώρηση των χώρων που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι αντιεξουσιαστές είχαν προκαλέσει ζημιές στον τεχνικό εξοπλισμό, ενώ είχαν γράψει πληθώρα συνθημάτων σε τοίχους τόσο στο εσωτερικό του κτηρίου όσο και στον προαύλιο χώρο.

Ανακοίνωση για τα συμβάντα εξέδωσε ο τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Θόδωρος Φορτσάκης, με την οποία κάνει λόγο για «κατάντημα του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, 08:17