Για τα μάτια μιας γυναίκας φαίνεται ότι είχε γίνει μια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματίες τον περασμένο Σεπτέμβριο στο προαύλιο εκκλησίας στην Καλλιθέα. Δυο παρέες είχαν κλείσει ραντεβού μέσω Facebook για να λύσουν την παρεξήγηση αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ορίου.

Αποτέλεσμα ήταν ένα 22χρονο παιδί να τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρες και κλοτσιές που δέχτηκε στο σώμα του και να προσπαθεί μέχρι σήμερα να επανέλθει. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο νεαρός στάθηκε άτυχος, καθώς ο δράστης δεν ήθελε να τον πυροβολήσει. Όταν όμως τράβηξε το όπλο του, ο 22χρονος δεν κατάφερε να γλιτώσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αιματηρό περιστατικό συνελήφθησαν ένας 22χρονος, ένας 30χρονος και αναζητείται ένας 33χρονος αλλοδαπός. Σε έρευνα στην οικία του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα με τρία φυσίγγια εντός, 50 φυσίγγια και δύο γεμιστήρες, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 65 γραμμαρίων, 9.350 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι μπρελόκ με δύο φυσίγγια εντός, πτυσσόμενη ράβδος και 71 γραμμάρια κάνναβης. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τ.Α. Καλλιθέας, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης