Μια περιπέτεια έζησε γυναίκα οδηγός το μεσημέρι της Τρίτης στην Κυπαρισσία, καθώς απέφυγε να χτυπήσει με το αυτοκίνητό της αδέσποτο ζώο που πετάχτηκε στο δρόμο, με συνέπεια να καταλήξει στην είσοδο καταστήματος.

Λίγο μετά τις 15:00, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα και στο οποίο επέβαινε ένας ανήλικος κινούταν από την Εθνική Οδό προς το κέντρο της πόλης, στην οδό Μελίου. Στο ύψος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα αδέσποτο ζώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να το αποφύγει και να μην το χτυπήσει η γυναίκα με το όχημα, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, έκανε κάποιους ελιγμούς, με συνέπεια να ανέβει σε πεζοδρόμιο στην αριστερή πλευρά και να σταματήσει σε κολόνα στην είσοδο καταστήματος.

Αμέσως η γυναίκα και ο ανήλικος συνεπιβάτης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους έγιναν εξετάσεις και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς, τα τραύματά τους είναι ελαφρά. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά με άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας, που διενεργούν και προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης