Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε συλληφθεί, κατηγορηθεί και σημανθεί το 1984 για μία υπόθεση ασέλγειας, όπως έδειξε η δακτυλοσκόπηση κατά την τωρινή σύλληψή του.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Λιγνάδης είχε απασχολήσει για ασέλγεια στο παρελθόν, ωστόσο στο αρχείο της αστυνομίας δεν φαίνεται πως εξελίχθηκε η εν λόγω υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λιγνάδης το 1984 συνελήφθη μετά από μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου και συγκεκριμένα ενός 14χρονου. Η υπόθεση ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του 14χρονου τότε παιδιού φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον σκηνοθέτη. Το παιδί επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι γονείς έπειτα από πολλές προσπάθειες έμαθαν από το παιδί τους τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια προχώρησαν σε μήνυση που τελικά απέσυραν για να μην υποβάλουν το παιδί τους στη διαδικασία των καταθέσεων και της δίκης.

Επίσης το 2012 έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος καταγγελίες για ενέργειες ηθοποιού στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα για σεξουαλικές προσεγγίσεις ανηλίκων στην περιοχή και στον σταθμό Λαρίσης. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις κατηγορίες για 3 με 4 ημέρες, ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης