Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα ο 52χρονος πατέρας, οι τρεις γιοι του (29, 30, 31 ετών) και η γυναίκα του ενός γιου, ηλικίας 27 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διακινούσαν κοκαΐνη, χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες που κατασκεύαζαν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται για οικογένεια Ρομά, τα μέλη της οποίας μάλιστα έπαιρναν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών και τα εμπότιζαν με τις ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνελήφθησαν τα πέντε μέλη της οικογένειας, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε οχήματα, καθώς επίσης ναρκωτικά χρήματα και άλλα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή της Λαμίας.

Τα μέλη της ομάδας, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (11-07-2021) το μεσημέρι σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατά τη διάρκεια όλης της προανακριτικής διαδικασίας προέκυψε ότι η ομάδα είχε συσταθεί από τον μήνα Ιανουάριο του 2021, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης), καθώς και φυτικών αποσπασμάτων ψυχοτρόπων φυτών, τα οποία τα εμπότιζαν με τις ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης