«Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω», ανέφερε φίλη της 33χρονης που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

«Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί. Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν», ανέφερε η φίλη της Ιωάννας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στη ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης», υποστήριξε ακόμη η φίλη της Ιωάννας και πρόσθεσε ότι την επισκέφθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, ωστόσο μία φορά κατάφερε να τη δει και να μιλήσουν.

«Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή», υποστήριξε και πρόσθεσε πως «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα».

«Χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media» είπε ακόμη η φίλη της 33χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η φίλη της Ιωάννας έκανε εκτενή αναφορά σε τερατώδεις ανακρίβειες και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αναφορικά με την 33χρονη, την ίδια και άλλα πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον της. Επίσης επαίνεσε την ψυχραιμία και την εν γένει στάση της μητέρας της Ιωάννας, η οποία είναι διαρκώς στο πλάι της. Ακόμη όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, μια εφημερίδα δημοσίευσε την φωτογραφία και τα στοιχεία της χωρίς pixel κάνονας λόγο για «βιζιτοπαρέα με τη συριζαία» σχετικά με τη σχέση της με την άτυχη Ιωάννα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης