Είχαν γράψει τη λέξη «bombe» στην τουαλέτα του Condor

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 11:10
Είχαν γράψει τη λέξη «bombe» στην τουαλέτα του Condor
Το αεροσκάφος της Condor το οποίο πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανίων, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αίγυπτος-Γερμανία, την Πέμπτη το βράδυ, έγινε είδηση και έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα γερμανικά μέσα να περιγράφουν με λεπτομέρεια τις ώρες αγωνίας που έζησαν οι επιβάτες.

Η εφημερίδα Bild, αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι «Κάποιες γυναίκες και παιδιά άρχιζαν να ουρλιάζουν, μόλις ενημερώθηκαν από τον πιλότο, ότι πρέπει να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα, λόγω απειλής για βόμβα. Ο ένας προσπαθούσε να παρηγορήσει τον άλλο. Οι άνθρωποι πίστευαν ότι όντως υπάρχει βόμβα και ότι κινδύνευε η ζωή τους. Κάποιοι μέσα στο αεροπλάνο άρχισαν να πίνουν και να καπνίζουν, παρά τις υποδείξεις των αεροσυνοδών».

Ο εικονογράφος της Bild, έφτιαξε μία φωτογραφία, παρουσιάζοντας πως ήταν το μήνυμα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, το οποίο σκόρπισε τον τρόμο. Όπως αναφέρουν οι επιβάτες, το μήνυμα «bombe», ήταν γραμμένο με σαπούνι στον καθρέφτη του μπάνιου.Οι άνδρες της Αστυνομίας, έλεγξαν τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, ενώ έκαναν και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, προκειμένου να μην κινδυνέψει κανείς.Πληροφορίες από: flashnews.gr, bild

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 11:10