Τον υπάλληλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ προσποιήθηκε ένας άνδρας της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, προκειμένου να φτάσουν οι διωκτικές αρχές στην εξάρθρωση ενός κυκλώματος που σύμφωνα με τις πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρού διακινούσε χασίς στις πιάτσες της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στο Λιμεναρχείο για το συγκεκριμένο δέμα, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης μεγαλύτερη του ενός κιλού. Ο παραλήπτης του δέματος, ένας 25χρονος από το Αγρίνιο που εργάζεται ως σερβιτόρος στο Ηράκλειο, δεν πρόλαβε να το πάρει στα χέρια του και συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου των Λιμενικών Αρχών, ο 25χρονος δεν θέλησε να μιλήσει για τον αποστολέα και για το λόγο αυτό ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας στο Αγρίνιο, απ’ όπου είχε γίνει η αποστολή.

Εκεί, με τη βοήθεια και των καμερών ασφαλείας εντοπίστηκε το άτομο που παρέδωσε το δέμα με την κάνναβη, ένας 37χρονος ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έλαβε το ποσό των 1700 ευρώ ακριβώς για να στείλει την ποσότητα των ναρκωτικών στο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο των προανάκρισης ο 25χρονος σερβιτόρος υπέδειξε ως κατοικία του στο Ηράκλειο το σπίτι ενός 22χρονου φοιτητή, επίσης από το Αγρίνιο. Σε έρευνα που έκαναν οι αρχές εκεί βρήκαν μικροποσότητα χασίς αλλά και ένα σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν οι ποσότητες που διακινούσαν οι εμπλεκόμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης