Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό). Οι συρμοί θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Το σωματείο των διαμαρτύρεται για την εργασία χωρίς τη χρήση κλιματισμού και για τα εξοντωτικά, όπως τα χαρακτηρίζει, ωράρια εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην είσοδο του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού και ενώ οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλές, στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο δρομολογούνται συρμοί που εκτός των άλλων, δεν λειτουργεί καν το κλιματιστικό στην καμπίνα οδήγησης» αναφέρει και προσθέτει: «τα στελέχη που διαχειρίζονται είτε την επισκευή είτε τη δρομολόγηση των τραίνων, αρκούνται στην πραγματοποίηση υποτυπώδους συγκοινωνίας στις Γραμμές 1, 2 & 3, αναρωτιόμαστε δε, για το αν είναι περήφανοι για το έργο τους! Όπως επίσης, τα εξοντωτικά βαρδιολόγια που εφαρμόζονται στη Γραμμή 3 του Μετρό, σε συνδυασμό με την άρνηση της Διοίκησης να ενσκήψει στο πρόβλημα, κωφεύοντας επιδεικτικά, δεν αφήνουν σε εμάς άλλα περιθώρια, αφού η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης