Οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, κυρίως παραϊατρικού και νοσηλευτικού, και οι πολλές μετακινήσεις νοσηλευτών τα τελευταία χρόνια, που είχαν ως αποτέλεσμα να υπολειτουργούν πολλά τμήματα του νοσοκομείου, αναγκάζουν τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου να επανεξετάζει όλους τους φακέλους των αποσπασμένων υπαλλήλων και να ζητά άμεσα την επιστροφή τους στο Ίδρυμα!

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ και μετά από πρόταση της κ. Μαρίας Λυράκη το συμβούλιο αποφάσισε να ανοίξει το φάκελο των αποσπασμένων νοσηλευτών και νοσηλευτριών, που ούτε λίγο ούτε πολύ ξεπερνούν τους 50. Η προσπάθεια επανεξέτασης όλων των περιπτώσεων προσωπικού που έχει μετακινηθεί και αποσπασθεί (κυρίως σε μονάδες ΠΕΔΥ δηλαδή Κέντρα Υγείας και άλλα νοσοκομεία εντός και εκτός Κρήτης) γίνεται εξαιτίας της ανάπτυξης νέων ιατρικών τμημάτων και κλινικών, όπως η παιδοψυχιατρική και η καρδιοχειρουργική αλλά και εξαιτίας της αύξησης των υπηρεσιακών αναγκών λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας των ασθενών στο νοσοκομείο, που έφερε η οικονομική κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και την αιμορραγία προσωπικού λόγω των πολλών συνταξιοδοτήσεων και του παγώματος των προσλήψεων, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αναζητά την, όσο το δυνατόν, αποτελεσματικότερη και ορθολογικότερη διαχείριση του προσωπικού που διαθέτει.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης