Παρουσιάστηκαν το Σάββατο τα νέα αυτοκίνητα για άτομα με αναπηρία που αποκτήθηκαν μετά την εξασφάλιση κονδυλίου περίπου 50.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και πρόνοιας.

Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σολωμού Σολωμού 14, στις εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης, στις Πατέλες παρουσία του Προέδρου του Νομαρχιακού Σωματείου ατόμων με αναπηρία Ηρακλείου κ. Βιδάκη, του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Κεγκέρογλου, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα αγοράστηκε ένα μεγάλο όχημα, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τρία άτομα με αμαξίδια, καθώς και ένα μικρότερο που μπορεί να μεταφέρει ένα άτομο με αμαξίδιο και θα λειτουργεί ως βοηθητικό, σε περίπτωση ανάγκης.

Σημειώνεται ότι ο στόλος ενισχύεται και με ένα ακόμη όχημα που αγοράστηκε με ίδια κονδύλια του Σωματείου, φέτος το καλοκαίρι, ενώ υπήρχε από πριν ακόμα ένα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον αποκτούμε ένα τόσο μεγάλο στόλο στο Ηράκλειο για την εξυπηρέτηση των αναπήρων. Με την συνδρομή του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Εργασίας 50.000 ευρώ και καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτά τα οχήματα», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Βιδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες το νομαρχιακό σωματείο, έχοντας τη συνδρομή του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, πέτυχε τη χορηγία ενός σημαντικού ποσού για την αγορά δύο αυτοκινήτων που θα ενταχθούν στην υπηρεσία των παιδιών που κινούνται με αμαξίδια και των ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία γενικότερα» κατέληξε ο κ. Βιδάκης.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης