Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12) σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου όταν άγνωστος δράστης άνοιξε πυρ εναντίον νεαρού άνδρα που βρισκόταν έξω από γνωστό ψητοπωλείο της πόλης.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην Λ. Ικάρου. Ένας άνδρας που επέβαινε σε όχημα σταμάτησε έξω από το ψητοπωλείο έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε έναν 27χρονο άνδρα στο πόδι. Πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες και τη γιατρό να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άνδρες της σήμανσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη.

Συνελήφθη ο δράστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί «έφτασαν» στην ταυτότητα του δράστη και κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο σπίτι του και να τον συλλάβουν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του συνέλεξαν τρεις κάλυκες καθώς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο γόνατο τον 27χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε το θύμα του για προσωπικές διαφορές που είχαν.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης