Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος αστυνομικού, εκτός υπηρεσίας, το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες, εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μπαρ στο Ασήμι Ηρακλείου.

Όπως υποστήριξε, ενώ διασκέδαζε μαζί με έναν φίλο του, ο νεαρός ειδικός φρουρός της Αστυνομίας δέχτηκε απρόκλητη λεκτική επίθεση από παρέα τεσσάρων ανδρών που διασκέδαζαν στον ίδιο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι νεαροί έφτασαν κοντά στο σημείο να χειροδικήσουν κατά του αστυνομικού μέσα στο κέντρο διασκέδασης. 

Ο αστυνομικός δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και έφυγε από το μπαρ, ωστόσο, οι νεαροί τον ακολούθησαν με το αυτοκίνητο τους και σε ένα σταυροδρόμι λίγα μέτρα παρακάτω του έκλεισαν το δρόμο.

Εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο για να ζητήσει εξηγήσεις κι εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, χτυπήθηκε με μπουνιές και γροθιές από την παρέα των τεσσάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ξημερώματα κι αφού τέλειωσε το επεισόδιο ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην περιοχή,πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος Πύργου και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του.

Οι συνάδελφοί του, του έδειξαν φωτογραφίες, όπου αναγνώρισε τους τέσσερις νεαρούς που είναι γνωστοί στην περιοχή και τους υπέβαλε μήνυση. Η Αστυνομία τους αναζήτησε χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει αποτέλεσμα.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης