Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο άνδρες που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή τους έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης, κατά την οποία οι δύο εντοπίστηκαν να μεταβαίνουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε εγκαταλειμμένο κτήριο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, τόσο στους δύο άνδρες όσο και στο χώρο του κτηρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης 292 γραμμαρίων, επιπλέον μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα σε οικία την οποία χρησιμοποιούσε ο ένας δράστης ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα κάνναβης 122,5 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης