Ηράκλειο: Κατέληξε η 45χρονη πολυτραυματίας μετά από πενθήμερη νοσηλεία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 16:04
Ηράκλειο: Κατέληξε η 45χρονη πολυτραυματίας μετά από πενθήμερη νοσηλεία

Επί πέντε ημέρες έδωσε τη δική της μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων της.

Ο λόγος για την 45χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό από ύψος εννέα μέτρων το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (17/5), στη συνοικία της Χρυσοπηγής, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τελικά, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας, αρχικά στο Βενιζέλειο και μετέπειτα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, η 45χρονη κατέληξε το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ τη μετέφεραν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο, το οποίο εφημέρευε εκείνη την ημέρα, όμως οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου έκριναν ως επιβεβλημένη τη διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό.

Επί πέντε ημέρες βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ οι ιατροί του νοσοκομείου έκριναν εξαρχής την κατάσταση της υγείας της ως «ιδιαίτερα κρίσιμη», αφού έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 45χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό καταλήγοντας στον κοινόχρηστο χώρο του κτηρίου.

Πηγή: Cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 16:41