Επί πέντε ημέρες έδωσε τη δική της μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων της.

Ο λόγος για την 45χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό από ύψος εννέα μέτρων το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (17/5), στη συνοικία της Χρυσοπηγής, στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας, αρχικά στο Βενιζέλειο και μετέπειτα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, η 45χρονη κατέληξε το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ τη μετέφεραν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο, το οποίο εφημέρευε εκείνη την ημέρα, όμως οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου έκριναν ως επιβεβλημένη τη διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό.

Επί πέντε ημέρες βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ οι ιατροί του νοσοκομείου έκριναν εξαρχής την κατάσταση της υγείας της ως «ιδιαίτερα κρίσιμη», αφού έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 45χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό καταλήγοντας στον κοινόχρηστο χώρο του κτηρίου.

Πηγή: Cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης