Απίστευτης αγριότητας επίθεση δέχθηκαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, όταν άγνωστοι τους επιτέθηκαν τα ξημερώματα ενώ πραγματοποιούσαν δρομολόγιο για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στην ανηφόρα προς το ΤΕΙ, όταν το απορριμματοφόρο πλησίασε κάδους για την αποκομιδή και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε από πολυπληθή ομάδα ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες χτύπησαν βάναυσα τους τρεις εργαζόμενους, με δύο από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα και επιτέθηκαν στους εργαζόμενους όταν το απορριμματοφόρο σταμάτησε στους κάδους.

«Γνωρίζοντας την επαγγελματική επάρκεια των στελεχών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., αναμένω τη γρήγορη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των άνανδρων δραστών που επιτέθηκαν αναίτια και τραυμάτισαν τρεις εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, σε ώρα υπηρεσίας. Στα θύματα της άνανδρης επίθεσης εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση, τόσον εμού όσο και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους μέχρι το τέλος της περιπέτειάς τους. Με αφορμή το θλιβερό αυτό περιστατικό πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιες συμπεριφορές, που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ. Λαμπρινός.

Πηγή: creta24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης