Υποτροφίες σε 17 πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Αρχιεπισκοπής χορήγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα φοιτητικά τους έξοδα στα πανεπιστήμια της χώρας.

Η συνεισφορά πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά από το Γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής στο πλαίσιο του προγράμματος «Για τα πρώτα φοιτητικά έξοδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους φοιτητές συνόδευαν ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος και οι συνεργάτες του Γραφείου.

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις σχολές και τα τμήματα στα οποία έχουν εισαχθεί και για τα μελλοντικά τους σχέδια. Από τη μεριά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχάρη τα παιδιά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τους ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη για τις σπουδές τους, ενώ υπογράμμισε πως η Εκκλησία θα είναι πάντα δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν. «Χρειάζεται κόπος και προσοχή» σημείωσε και κάλεσε τους νέους φοιτητές να αποκτήσουν όσο περισσότερα εφόδια μπορούν.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης