Ρεπορτάζ: Κώστας Κόκκολας

Με προφυλακιστέο έναν και ελεύθερους τους άλλους δύο κατηγορούμενους, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των τριών συλληφθέντων για υποθέσεις εκβίασης μεσιτών και κατασκευαστών ακινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 46χρονος γιος του λαϊκού τραγουδιστή, Γ. Γερολυμάτου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση εκβίασης.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλαν, μετά την απολογία του, εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 49χρονος συγκατηγορούμενός τους στον οποίο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις ενώ σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ…

Σε επικοινωνία που είχαμε λίγη ώρα μετά τη δικαστική απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος, επικοινωνήσαμε με τον πατέρα του Γιώργο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την εξέλιξη αυτή, καθώς, όπως αναφέρει από την πρώτη στιγμή, πίστεψε στην αθωότητα του γιου του.

«Ήμουν σίγουρος 100% για την αθωότητά του. Ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία που πέρασε. Τώρα, πρέπει να αποκαταστήσει το όνομά του. Ήταν μία κακή στιγμή, μία πλεκτάνη που ευτυχώς πέρασε….» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ακούστε όσα δήλωσε πριν λίγη ώρα στο zougla.gr:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης