Υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων το Καρνάγιο της Ρόδου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014, 12:47
Υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων το Καρνάγιο της Ρόδου
Σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων έχει μετατραπεί ο βυθός του Καρνάγιου στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα «ευρήματα» των δυτών που βούτηξαν στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή με πρωτοβουλία της εταιρείας «Dodekanisos Seaways».

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία με δική της δαπάνη βιντεοσκόπησε τον βυθό στο Καρνάγιο επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο ότι οι αθίγγανοι του εκεί καταυλισμού, έχουν μετατρέψει το σημαντικό αυτό έργο σε «υποθαλάσσιο νεκροταφείο» αυτοκινήτων και δικύκλων!


Οι αρμόδιοι της Δωδεκανησιακής εταιρείας δημιούργησαν ένα dvd στο οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 20 αυτοκίνητα και 40 δίκυκλα μοτοποδήλατα τα οποία διεκδικούν… Όσκαρ περιβαλλοντικής ευαισθησίας!

Το συγκεκριμένο dvd έχει σταλεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμο Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Λιμεναρχείο Ρόδου – Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου), ενώ αντίγραφο δόθηκε και στον επικεφαλής της ομάδας «Greenpeace» που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το πλοίο της στη Ρόδο.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014, 13:04