Υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του το δίχρονο αγγελούδι που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο. Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου: Πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία, πως είδαν μία 22χρονη να περιφέρεται στο Κιάτο κρατώντας στα χέρια της ένα αιμόφυρτο μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άτυχο παιδί, που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι, έφερε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκραΟι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οδήγησαν την άτυχη μητέρα του, που φαινόταν και αυτή κακοποιημένη όσο και το μωρό της στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου.

Όταν τήν ρώτησαν ποιος ήταν ο δράστης του ξυλοδαρμού του μωρού και της ίδιας, εκείνη τους υπέδειξε τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.

Οι αστυνομικοί όμως κατά την έρευνά τους, ανακάλυψαν πως ο πατέρας του παιδιού ήταν αδύνατον να ευθύνεται για την εγκληματική πράξη, αφού είναι έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου. Κατά την ανάκριση που ακολούθησε, η 22χρονη  «έσπασε» και ομολόγησε πως κάλυπτε τον πραγματικό δράστη που ήταν ο σημερινός της σύντροφος, ένας 23χρονος Ρομά με τον οποίο ζει μαζί του στον καταυλισμό του Πάσιου Κορινθίας, λίγο έξω από το Κιάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, την Παρασκευή και καθώς επέβαινε στο όχημα του συντρόφου μαζί με το δίχρονο αγοράκι της και με κατεύθυνση το Κιάτο, ο δράστης της ζήτησε να βγει στην επαιτεία μαζί με το μωρό.

Εκείνη κατά τους ισχυρισμούς της αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητο ο δράστης, να σταματήσει, να κατεβάσει με την βία την σύντροφό του από το αυτοκίνητο μαζί με το παιδί και να γρονθοκοπήσει και τους δύο ανελέητα.

Μετά το περιστατικό και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, το αγοράκι διασωληνώθηκε και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, συνοδεία δύο γιατρών, στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο συντονιστής του νοσοκομείου Κορίνθου Αναστάσιος Γκιολής στο korinthostv.gr για την κατάσταση υγείας του παιδιού όταν εισήλθε στα επείγοντα περιστατικά:

Τελικώς, το αγγελούδι εξέπνευσε σήμερα στις 12.50 το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών στο μωρό, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του η οποία αρχικά τον κάλυψε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο για τη ζωή του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου παρουσιάστηκαν και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης