Όχι μια αλλά δύο περιπτώσεις εκούσιων απαγωγών σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία. Πρωταγωνιστές των υποθέσεων ένας 58χρονος και ένας 29χρονος αλβανικής καταγωγής οι οποίοι «κλέφτηκαν» με δύο ανήλικες κοπέλες με σκοπό… τον γάμο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της στην Αστυνομία, ένας 58χρονος άνδρας από την περιοχή του Κάμπου, απήγαγε με τη θέλησή της την 15χρονη κόρη τους με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Το περιστατικό έχει συμβεί τον περασμένο Μάιο και βλέποντας πως η 15χρονη δεν έχει επιστρέψει οι γονείς της προχώρησαν σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 58χρονου ο δικηγόρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον 29χρονο, σύμφωνα με το ilieialive.gr είχε για τρεις μήνες στο σπίτι του μια 14χρονη μαθήτρια και με τη θέλησή της και είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Η υπόθεση, που εκτυλίχθηκε σε μεγάλη πόλη της Ηλείας, έφτασε στην αστυνομία που επενέβη και συνέλαβε τον 29χρονο. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε στους αστυνομικούς όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του από τους γονείς της κοπέλας και τους ανέφερε πως σκοπός του είναι ο γάμος και για αυτό το λόγο έμεναν μαζί και είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις.

Οι γονείς της 14χρονης που βρίσκονται σε διάσταση, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που επενέβη άμεσα όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις που αφορούν σε ανήλικους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης