Σε μία πραγματικά δύσκολη εποχή, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πύργου, έρχεται να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Για αυτό, ο δήμος Πύργου απεύθυνε έκκληση σε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια, ακόμα και αν μπορέσει να προσφέρει το ελάχιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η πρώτη γενναιόδωρη προσφορά έφτασε από έναν “παλιό Πυργιώτη” όπως επισήμανε ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος υπογραμμίζοντας ότι “το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πύργου άνοιξε τις πύλες του και δέχεται προσφορές. Σήμερα είναι σημαντική μέρα γιατί έφτασε η πρώτη μεγάλη προσφορά από έναν παλιό Πυργιώτη τον Δημήτρη Μπετζελέτο.

Τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Πάρα πολλές εταιρείες, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και βρισκόμαστε στη διαδικασία υλοποίησης της προσφοράς τους. Όμως το “παιχνίδι’ είναι στα δικά μας χέρια. Είναι στα χέρια των πολιτών του δήμου’ μάλιστα ο Μ. Παρασκευόπουλος έκανε έκλυση σε όλους ανεξαρτήτως της οικονομικής τους δυνατότητας να προσφέρουν προκειμένου όπως δήλωσε “να μην μείνει κανένας γυμνός, κανένας πεινασμένος, κανένας μόνος στο δήμο Πύργου”.

Το κοινωνικό παντοπωλείο αναμένεται να στελεχώσουν και εθελοντές “Η πρώτη επαφή με τους εθελοντές είναι πάρα πολύ αισιόδοξη. Μεγάλοι σύλλογοι, ισχυρά σωματεία, έστειλαν τους αντιπροσώπους τους και δήλωσαν συμμετοχή. Ήδη ετοιμάζονται οι ομάδες δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλώ όλους και όλες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια γιατί έτσι θα μπορέσουμε να κοιμόμαστε με ήσυχη συνείδηση” υπογράμμισε ο Μ. Παρασκευόπουλος ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι προσφορές θα πρέπει να είναι σε είδη τροφίμων μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής καθώς και σε ρουχισμό, ενώ μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μπορεί κανείς να επισκέπτεται το χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου και να καταθέτει την προσφορά του.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα παραμένει ανοιχτό Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 το πρωί έως και τις 12:00 το μεσημέρι καθώς και κάποιες ώρες το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: ilialive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης