Σε σοκ συνεχίζει να βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον άδικο θάνατο του κοριτσιού 11 ετών που βρέθηκε νωρίς το απόγευμα νεκρό στους Αγίους Αποστόλους, στο ύψος της εκκλησίας.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στα βράχια, καθώς το 11χρονο παιδί είχε πέσει από μεγάλο ύψος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα η οικογένεια του κοριτσιού είχε ενημερώσει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως η 11χρονη είχε βγει για βόλτα λίγο μετά τις 20:00 χτες το βράδυ. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το 11χρονο κορίτσι να κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο σημείο στους Αγίους Αποστόλους όπου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έχασε τη ζωή του.

Πάντως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες θανάτου και εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλησε ένα κοριτσάκι να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τόσο μεγάλο ύψος ή αν υπήρξε κάποιο ατύχημα που να οδήγησε στον θάνατό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στο 30΄΄ δεξιά στην οθόνη, το άτυχο κοριτσάκι να κινείται στον κόμβο Χρυσής Ακτής (Μακρύς Τοίχος). Μάλιστα κρατά σακούλα από σούπερ μάρκετ, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι φεύγοντας από το σπίτι πήγε να ψωνίσει κάποια τρόφιμα.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν η μικρή Ιωάννα θέλησε να βγει από το σπίτι της στον οικισμό της Παρηγοριάς για να πάει βόλτα προς τη θάλασσα.

Αφού πήρε την άδεια από τους δικούς της, έφυγε από το σπίτι της και πήγε μια βόλτα. Κανείς δεν περίμενε όμως το τι θα επακολουθούσε. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι. Το πρωί της Τετάρτης η μητέρα της, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι Αρχές άρχισαν έρευνα στην περιοχή, ενώ η μικρή βρέθηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Τετάρτης στα βράχια από δύο έφηβους που είχαν πάει βόλτα στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Τα παιδιά ενημέρωσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα. 

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης