Η Ρένα Δούρου εγκαινίασε σύγχρονη παιδική χαρά στον Ταύρο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 20:31
Η Ρένα Δούρου εγκαινίασε σύγχρονη παιδική χαρά στον Ταύρο
Τα εγκαίνια της αναβαθμισμένης παιδικής χαράς επί της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο, πραγματοποίησαν σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Πρόκειται για μία σύγχρονη παιδική χαρά με νέα όργανα και δάπεδο ασφαλείας, ειδική περίφραξη, νέο εξοπλισμό, στην οποία υλοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις για την ενίσχυση του πρασίνου και τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού. Το έργο ανάπλασης, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Η Ρένα Δούρου κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά εδώ και τέσσερα χρόνια για να παρέχει στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, τα αυτονόητα. Πρότυπες, ασφαλείς παιδικές χαρές, κοινωνικές δομές, όπως τα Κέντρα Κοινότητας ή τα υπνωτήρια, χώρους για αξιοπρεπή ζωή όλων. Δομές και χώροι που έρχονται να καλύψουν ανάγκες δεκαετιών. Ανάγκες που, με άλλοθι τις μνημονιακές πολιτικές, ξεχάστηκαν» και πρόσθεσε:«Τα σημερινά εγκαίνια είναι μια ακόμη μικρή ''νίκη'' για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δίνουμε ουσιαστικά τόπο στο παρόν και στο μέλλον που είναι τα παιδιά μας» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 20:35