Φωτορεπορτάζ: Αναστασία Χαραμή

Από το πρωί της Τρίτης τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στο κέντρο της Αττικής κατέβασαν ρολά, εξαιτίας των νέων μέτρων που επιβλήθηκαν στην περιοχή, όπως και σε όλες όσες παρουσιάζουν επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα και βρίσκονται στο «κόκκινο» του χάρτη που αποτυπώνει την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δρόμοι που έσφυζαν από ζωή και πλατείες που άλλοτε ήταν γεμάτες κόσμο, σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου έχουν διαφορετική εικόνα, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της επέλασης του δεύτερου κύματος της πανδημίας στην Ελλάδα. Πολλά καταστήματα έχουν κλείσει, ενώ άλλα έχουν περιορισμένη κίνηση πλέον, και ο κόσμος που κυκλοφορεί φοράει μάσκα και είναι λιγότερος, καθώς έχει κλείσει μεγάλος αριθμός καταστημάτων. Η Ζούγκλα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου, για να καταγράψει την πρώτη ημέρα των νέων περιορισμών που στοχεύουν στον έλεγχο της πανδημίας.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες την κατάσταση που επικρατούσε στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, όπως καταγράφηκε στον φακό της Ζούγκλας:

Περιοχή στο Μοναστηράκι που σε άλλες συνθήκες θα ήταν γεμάτη κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψυρρή, κόσμος με μάσκες έξω από κλειστό κατάστημα

Στην πλατεία Ομονοίας την Τρίτη, έπειτα από την επιβολή των νέων μέτρων

Η πρώτη ημέρα των νέων περιορισμών για των Covid-19, στην πλατεία Συντάγματος

Κλειστά τα καφέ και τα μπαρ στην Πανεπιστημίου

Η «νέα πραγματικότητα» στο Μοναστηράκι

Κατάστημα στο Μοναστηράκι, που κατεβάζει ρολά λόγω κορωνοϊού

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης