Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ομολογία της δολοφονίας της νεαρής συζύγου και μητέρας του παιδιού τους, έκανε στον ΑΝΤ1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ο 33χρονος πιλότος, αφού σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία και υποστήριζε για δεκάδες ημέρες πως άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν τη σύζυγό του, τώρα ζητάει «συγγνώμη» από την οικογένεια της Καρολάιν, η οποία όπως αναφέρει είναι και δική του οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης μητέρας, «Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε». 

Αναφορικά με την τύχη της κόρης τους, της Λυδίας, ο 33χρονος δηλώνει στον ΑΝΤ1, «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καβγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε το πρωί ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος, όπως δήλωσε και στην κάμερα της ΕΡΤ και τον ρεπόρτερ Νίκο Κουντούρη, ενημέρωσε τον κατηγορούμενο για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ανηλίκων για τη μικρή Λυδία.
Όπως είπε ο κ. Σπύρου, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί και να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που θα συναποτελείται από τις δύο οικογένειες, τόσο της δικιάς του όσο και της Καρολάιν και όχι σε κάποιο ίδρυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο κ. Σπύρου μαζί με τον κατηγορούμενο μίλησαν για την απολογία του, προκειμένου να συνταχθεί απολογητικό υπόμνημα το οποίο θα δοθεί στον ανακριτή αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει την Τρίτη καθώς -όπως είπε- δεν έχει λάβει στα χέρια του το αντίγραφο της έκθεσης από τα συμπεράσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την εξέταση στα ψηφιακά πειστήρια που “έκαψαν” τον πιλότο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης