Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε το βράδυ του Σαββάτου, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών φωτογραφίες του πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς Αντώνης Σταμπούλος.

Το πλαστό έγγραφο βρέθηκε και κατασχέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε ένα από τα διαμερίσματα που διατηρούσε ο 30χρονος στο κέντρο της Αθήνας και, όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, το πλαστό δελτίο φέρει αριθμό «ΑΑ 011583» και φέρεται να έχει εκδοθεί την 4η Μαρτίου 2005 από το τμήμα ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα. Τα στοιχεία αυτά αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που αν και μοιάζει λίγο με τον Σταμπούλο, ωστόσο είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Άδεια τα διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014, 12:42

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης