Τον δικό της Γολγοθά βιώνει η 6χρονη Παρασκευή, που ζει με την οικογένειά της στο Περιστέρι. Γεννήθηκε τυφλή, καθώς πάσχει από μια διαταραχή του αμφιβληστροειδούς. Ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Η πρώτη έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ενώ η δεύτερη στην Αμερική στο Children’s Hospital of Los Angeles.

Επιπλέον, το 6χρονο κοριτσάκι πάσχει από οστεοπόρωση βαριάς μορφής στα πόδια, όμως -όπως είπε ο πατέρας της, Απόστολος- αυτό θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά στην Ελλάδα σε επόμενη φάση, ενώ προς το παρόν η μικρή παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε ο πατέρας του κοριτσιού, το ζητούμενο είναι η μικρή να μπορέσει να βρει την όρασή της και γι’ αυτό απαιτείται και τρίτη επέμβαση, η οποία πρόκειται να γίνει επίσης στην Αμερική, στο Λος Άντζελες. Με την τρίτη αυτή εγχείριση υπάρχουν μεγάλες ελπίδες ότι τελικά θα αποκατασταθεί η όραση της μικρής. 

Όμως, τα συνολικά έξοδα του ταξιδιού, της παραμονής στο Λος Άντζελες και της επέμβασης ανέρχονται σε 102.000 δολάρια, ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

Μιλώντας στο halkidikifocus ο κ. Θεοδώρου, ανέφερε ότι οικογένεια προσπάθησε να τα συγκεντρώσει και μάλιστα η επέμβαση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 25 Νοεμβρίου, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε γιατί μέχρι στιγμής διαθέτει λίγο πάνω από 70.000 δολάρια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, οι γονείς της Παρασκευής απευθύνουν έκκληση προς τους συνανθρώπους τους, ώστε να βοηθήσουν με όποιο ποσό μπορούν, για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα 30.000 δολάρια που υπολείπονται και να πραγματοποιηθεί η επέμβαση στις 15 Ιανουαρίου 2016, που είναι το νέο ραντεβού στο Λος Άντζελες.

Γι’ αυτό το σκοπό οι γονείς της μικρής έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΜΟΥ .660/755492-39 
ΙΒΑΝ GR 101106600000066075549239
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ BIC ETHNGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της Παρασκευούλας, κ. Θεοδώρου στο τηλ. 6994847090 ή στο e-mailatheodorou79@gmail.com
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι η μικρή Παρασκευούλα θα μπορούσε να πάρει ως δώρο, κάτι που για όλους εμάς είναι αυτονόητο: Την όρασή της.

Πηγή: halkidikifocus.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης