ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GR
 
Τα αποτελέσματα της μεγάλης ανοικτής διαδικτυακής ψηφοφορίας που ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό παρουσιάζονται απόψε στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο GR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών που καταδεικνύουν οι επιλογές των ψηφοφόρων άνω των 18 ετών, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, είναι άκρως θεαματική. Η ψηφοφορία διεξήχθη από το απομεσήμερο της Δευτέρας 20 Μαΐου έως την την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Παράσταση νίκης, καταλληλότητα για πρωθυπουργός, πρόθεση ψήφου αλλά και οι μετακινήσεις ψηφοφόρων θα είναι τα βασικά στοιχεία που πιστοποιούν την εν λόγω ανατροπή.

Στην ανοικτή ψηφοφορία ψήφισαν 946 πολίτες – χρήστες του Διαδικτύου από μία σταθερή Βάση Δεδομένων του zougla.gr που αριθμεί 8.000 άτομα που εθελοντικά δήλωσαν πως επιθυμούν να ενταχθούν. Πρόκειται για ένα σταθερό διαχρονικό δείγμα με χρήστες- αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας που έχουν καταθέσει τα προσωπικά τους στοιχεία. Ένα δείγμα λοιπόν αξιόπιστο που αποτελεί σταθερό εργαλείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στην αποψινή εκπομπή θα συνεχιστεί το ρεπορτάζ για τις υπουργικές μίζες και τις βαλίτσες με μαύρο χρήμα που μοίραζαν οι κατασκευαστές σε πέντε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο αυτόπτης μάρτυρας, ο άνθρωπος με τις βαλίτσες, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν θα βρίσκεται στο σκοτεινό στούντιο.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη το μεσημέρι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο καταγγέλλων Δημήτρης Φράγκος επισκέφθηκαν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη και του παρέδωσαν όλα τα στοιχεία, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει. Την Τετάρτη, μετέβησαν στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου και κατέθεσαν για τις υπουργικές μίζες ενώπιον των εισαγγελέων.

Μπορείτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr, εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φθάσουν στο στούντιο, απ’ όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Kάθε Πέμπτη, στις 22.30, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα σας υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής που μεταδίδεται από το ZOOM στην Αττική, 18 περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από το OTETV, από το Extra Tv στην Κύπρο.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα μέσω του zougla.gr να παρακολουθήσετε την εκπομπή: Πατήστε στην αρχική σελίδα στο εικονίδιο LIVE και GR LIVE.

Εκτός, λοιπόν, από την τηλεοπτική συχνότητα του ZOOM στην Αττική, τα περιφερειακά κανάλια που συνεργάζονται είναι τα εξής:

1) DELTA TV – ΕΒΡΟΣ

2) STAR ΔΡΑΜΑΣ

3) ENA TV -ΛΑΜΙΑ

4) ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ (NTV)

5) ΔΙΚΤΥΟ 1 – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

6) XTV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΜΑΘΙΑ, ΠΕΛΛΑ

7) DION TV- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ

8) ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

9) TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ

10) ΙΡΙΔΑ TV ΡΟΔΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

11) FLASH TV – KOZANH – ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

12) CHANNEL 4U – ΚΡΗΤΗ

13) SUPER B ΠΑΤΡΑΣ (ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ)

14) ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV – ΤΡΙΠΟΛΗ

15) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

16) ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ

17) SITIA TV – ΚΡΗΤΗ

18) ΖΕΥΣ TV- ΝΑΞΟΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης