Η Εισαγγελία Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς στέλνει στον Εισαγγελέα την εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφορικά με τις συνομιλίες που δημοσίευσαν τα στελέχη της εφημερίδας.

Η Εισαγγελία Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς ζητά συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τη διενέργεια έρευνας, σε βάρος των στελεχών της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, και κατά παντός υπευθύνου, για την παραβίαση των διατάξεων των παρ. 2-3-4-1 του άρθρου 38 του Ν. 4624/2019 (Ποινικές Κυρώσεις για την παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 252 Π.Κ. (παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου), σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 10 του Ν. 2225/1994 (διαδικασία άρσης του απορρήτου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που έχουν ήδη δημοσιευτεί, τις τελευταίες μέρες, από έγκυρα Μ.Μ.Ε., η δικογραφία της Ε.Υ.Π. για το διερευνώμενο κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. ζητήθηκε να επιστραφεί, από το Πταισματοδικείο Αθηνών, προς την αρμόδια Εισαγγελία Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς, προκειμένου να καταστραφούν, σύμφωνα με το νόμο, οι συνομιλίες που δεν έχουν κανένα ποινικό ενδιαφέρον, και τις οποίες παράνομα επεξεργάστηκαν τα στελέχη της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, προκειμένου να απαντήσει σε όσα έχουν ειπωθεί, γραφτεί και κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το πρόσωπό του, τη σύζυγό του και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διέψευσε κατηγορηματικά τη περίφημη συζήτηση ενώπιον του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μεταξύ του ίδιου και του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Κάλεσε δε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό να τοποθετηθεί επ’ αυτού και να διαψεύσει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης