Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου ενοικιαστή του αιματοβαμμένου διαμερίσματος της οδού Κονίτσης φαίνεται ότι κρατά το «κλειδί» της λύσης του αποτρόπαιου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε χθες στο Χαλάνδρι.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντροφος του 64χρονου «αγνοείται» από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να θεωρούν πως η «εξαφάνισή» της συνδέεται με τη δολοφονία. 

Πάντως, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής φαίνεται πως το πτώμα που βρέθηκε χθες το απόγευμα τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα ανήκει στον 64χρονο. Το θύμα φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του άνδρα ήταν γνωστός του.

(O 64χρονος που εντοπίστηκε νεκρός)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν μέσα από καταθέσεις να διαπιστώσουν αν είναι αυτός το θύμα, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και δεν γίνεται να ταυτοποιηθεί. Ωστόσο, το γεγονός πως συγγενείς του άνδρα αλλά και η πρώην σύζυγός του τον έψαχναν τον τελευταίο καιρό και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν «δείχνει» πως το πτώμα μάλλον ανήκει στον ίδιο.


 

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε πως το σπίτι το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε έναν Έλληνα και τη Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας τού είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα τού έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του καθώς και η πρώην σύζυγός του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης