Έντεκα άτομα να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια σε χώρο που εδρεύει το Σωματείο «Μεσσηνιακή Ένωση Φίλων Τεχνικών Πνευματικών Παιγνίων και Πόκερ», στην οδό Μαυρομιχάλη στην Καλαμάτα, συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο στο χώρο βρήκαν κάποιος να παίζουν με τράπουλα «σεμέν ντε φερ» και άλλους τυχερά παιχνίδια σε υπολογιστή. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μάρκες αλλά και χρήματα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μια 24χρονη για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έφοδος

Μετά από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, περίπου στις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο που εδρεύει η Ένωση και όπου λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για αδικήματα παράνομου «τζόγου», συνέλαβαν 9 ημεδαπούς, ηλικίας από 27 έως 51 ετών, καθώς και 2 Αλβανούς, ηλικίας 29 και 30 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 34χρονος πρόεδρος της «Μεσσηνιακής Ένωσης Φίλων Τεχνικών Πνευματικών Παιγνίων και Πόκερ» είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους 10 συλληφθέντες, τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, είτε με τη χρήση τράπουλας, είτε μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχοντας και ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και χρήματα

Ειδικότερα, «σεμέν ντε φερ» συνελήφθησαν να παίζουν ο 34χρονος, ένας 30χρονος, ένας 32χρονος, ένας 36χρονος, ένας 32χρονος, ένας 42χρονος, ένας 27χρονος και ο 29χρονος Αλβανός.
Στα δε μηχανήματα έπαιζαν ένας 39χρονος, ένας 51χρονος και ο 30χρονος Αλβανός. Όπως επιπλέον προέκυψε, η 24χρονη, εργάζονταν στο κατάστημα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν 208 χαρτιά τράπουλας, 962 μάρκες, το χρηματικό ποσό των 1.460 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης