Τη συγκέντρωση του Γ. Λαγού στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, απαγορεύει η ΕΛΑΣ, μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης προς τους οπαδούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με την οποία απαγορεύει για αύριο Δευτέρα τη συγκέντρωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Ο καταδικασθείς για συμμετοχή και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, είχε νωρίτερα το μεσημέρι απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του να συγκεντρωθούν αύριο έξω από το Εφετείο υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος εκεί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν εκτάκτως αύριο στην περιοχή γύρω από το Εφετείο και συγκεκριμένα σύμφωνα  με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Αύριο Δευτέρα 12-10-2020, δεν θα επιτραπεί η στάση-στάθμευση και σταδιακά από την 05:00΄ ώρα, η κυκλοφορία οχημάτων, στις παρακάτω οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

Λουκάρεως : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Δέγλερη : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς  των οχημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης