Τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Καρολάιν καθώς και από άλλα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν οι Αρχές από το σπίτι στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε η 20χρονη κοπέλα, περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει την περιγραφή του ενός εκ των τριών δραστών από τον σύζυγο της Καρολάιν, Μπάμπη, ο οποίος φαίνεται πως είδε το πρόσωπο του δράστη που δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Την ίδια ώρα, εκτός από την αξιοποίηση των πληροφοριών που αποκόμισαν από τον 32χρονο πιλότο, οι ειδικοί της Αστυνομίας αξιολογούν τα ευρήματα που εντόπισαν στο σπίτι του ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει στο σπίτι τρίχες οι οποίες πολύ πιθανόν να ανήκουν σε έναν εκ των δραστών.

Από την πρώτη στιγμή η έρευνα για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, έλαβε χαρακτηριστικά «αντιτρομοκρατικού τύπου» με την αστυνομία να χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα και εργαλεία προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία των δραστών. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το γενετικό υλικό από τα νύχια της 20χρονης θα τους δώσει κάποια στοιχεία καθώς η Καρολάιν ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί αλλά και από σχοινιά και ταινίες που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες για την ακινητοποίηση του ζευγαριού.

Προς αναμονή της άρσης των κινητών της περιοχής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, η παραμονή των δραστών στο σπίτι κράτησε αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να άφησαν και τα αποτυπώματά τους σε κάποιο σημείο αφού βρέθηκαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ήδη, οι πρώτες εκτιμήσεις για τους δράστες ήταν ότι ανήκουν σε εγκληματική συμμορία Αλβανών-Ρομά ή Γεωργιανής Μαφίας και εκεί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους προκειμένου να εντοπιστούν.

Οι Αρχές, αναμένουν και τα αποτελέσματα από την άρση των κινητών τηλεφώνων στην περιοχή, καθώς θα τους βοηθήσει στον έλεγχο προσωπικών στοιχείων των κατόχων των κινητών τηλεφώνων. 

Ακόμη, ερευνώνται εκ νέου όλες οι παρόμοιες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αρχές στο παρελθόν, με την έφοδο των κακοποιών σε σπίτια κυρίως των βορείων προαστίων, οι οποίοι έδρασαν με παρόμοιο τρόπο, απαξιώνοντας την ανθρώπινη ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν ήδη ανασυρθεί φάκελοι εγκληματικών οργανώσεων που την τελευταία 5ετία απασχόλησαν την αστυνομία με υποθέσεις που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ήδη το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από το σπίτι, τοποθετούνται στην τράπεζα δεδομένων σεσημασμένων ατόμων αλλά και σε αυτή με περίπου 165.000 «ορφανά» αποτυπώματα και DNA.

Ο δολοφόνος ήταν μελαμψός, μέτριου αναστήματος, με περιττά κιλά

Σύμφωνα με τον 32χρονο πιλότο, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, τού έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενώ δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του. Ωστόσο, λίγο πριν φύγουν από το σπίτι, είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Η λίστα των υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνεται σε 30 σεσημασμένους κακοποιούς που σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 12 παρόμοιες υποθέσεις εισβολής σε σπίτια σε περιοχές των Βορείων προαστίων.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης