Με εκδηλώσεις ενθουσιασμού, οι πολίτες της Δράμας υποδέχθηκαν αργά το απόγευμα την Πέμπτης τη χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη της σκοποβολής Άννα Κορακάκη.

«Θέλω να το γιορτάσω με όλους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν πραγματικά και ουσιαστικά από την μέρα που ξεκίνησα και θα συνεχίσουν και όταν σταματήσω», είπε η 20χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι όλοι εδώ, όσοι μας αγαπάνε», τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης.

Την Τετάρτη φωταγωγήθηκαν τόσο η έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, όσο και τα δημόσια κτήρια της Δράμας.

Πάντως, από νωρίς το πρωί είχε γίνει γνωστή η επιθυμία της οικογένειας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στις τοπικές αρχές να μην διοργανωθεί καμία επίσημη υποδοχή, γιατί η ίδια θα ήθελε να ξεκουραστεί και να βρει λίγο χρόνο τις επόμενες ημέρες για τις θερινές της διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιθυμία της έγινε σεβαστή από τους παράγοντες της Δράμας και της Περιφέρειας και έτσι κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν παρέστη στην αυθόρμητη υποδοχή που διοργανώθηκε από πολίτες της Δράμας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης