zougla newsroom

Σε ένα τραπέζι μεταξύ φίλων και γνωστών πριν από λίγο καιρό γνώρισε ο οδηγός του Δημάρχου Αμαρουσίου το παρ΄ ολίγον θύμα του που έψαχνε να βρει τον… «μπάρμπα από την Κορώνη» για να τον διορίσει στο Δημόσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άντρες μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβαν ότι ο ένας είχε να κερδίσει από τον άλλο. Ο οδηγός του δημάρχου να αρπάξει χρήματα εκμεταλλευόμενος την ανάγκη για δουλειά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι διωκτικές αρχές, και ο 42χρονος να βρει μια θέση στον ήλιο, που ονομάζεται «ελληνικό δημόσιο». 

Μέχρι αργά σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής δεν είχε φτάσει κάποια άλλη καταγγελία «διορισμού» για τον 37χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν και για τυχόν άλλα θύματα. «Στην υπόθεση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια κακουργηματική πράξη και ο νόμος δεν μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 37χρονου» λέει στη zougla.gr αξιωματικός της Ασφάλειας που γνωρίζει την υπόθεση.  

Από την πλευρά του ο οδηγός δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι «θα μιλήσει στη δικαιοσύνη όταν θα έρθει η ώρα». Χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου του ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων. Διευκρινίζεται πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του δημάρχου Αμαρουσίου όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα. Με την ευκαιρία επισημαίνεται πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με τη νομιμότητα». 

Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες στον οδηγό του δημάρχου Αμαρουσίου που έταζε διορισμούς στο δημόσιο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης