Απάντηση στην καταγγελία νεαρής άνεργης ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό απο ελεγκτή, επειδή δεν είχε εισιτήριο, δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σημειώνοντας πως «τήρησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες», και πως «θα διαθέσει για έλεγχο τα στοιχεία που διαθέτει».

Αναλυτικά, η εταιρεία των Σταθερών Συγκοινωνιών, σημειώνει ότι έπειτα από έλεγχο που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, «τήρησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασιες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η καταγγέλουσα «αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, η ομάδα ελέγχου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Η καταγγέλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού Ομόνοια για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο».

Τέλος, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει πως «θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεγκτής χαστούκισε άνεργη, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 20:37

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης