Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε στον 50χρονο διανομέα, ο οποίος αυνανίστηκε ενώπιον μιας ανυποψίαστης 28χρονης γυναίκας.

Το περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τον δράστη – αφού παρέδωσε μια πίτσα στη νεαρή πελάτισσα – να βγάζει τα ρούχα του, να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις και να… αυνανίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον ντελιβερά.

«Ο κατηγορούμενος εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος», είπε ο εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευσή του, παρόλο που ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη αποδίδοντας την πράξη του στα… τσίπουρα.

«Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές . Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η γυναίκα που βρέθηκε μπροστά σε αυτό το θέαμα, κατέθεσε για την περιπέτειά της στο δικαστήριο:
«Μου παρέδωσε την πίτσα και πήγα να φέρω χρήματα για να τον πληρώσω. Όταν όμως επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης